
Restaurant Manager
Restaurant Darwin – Heerlen – waar evolutionaire gastronomie, leiderschap en verfijning samenkomen.
Restaurant Darwin ontwikkelt zich steeds een beetje verder. Deze trend is onlangs beloond met een vermelding in de Michelin Gids. Onze filosofie van Evolutionaire Gastronomie vraagt om een vorm van gastvrijheid en service die even doordacht, precies en ambitieus is als onze keuken. Daarom zoeken wij een Restaurantmanager die niet gaat voor goed, maar voor uitzonderlijk.
Een high performer.
Een leider met visie.
Iemand die energie krijgt van het dragen van verantwoordelijkheid, van bouwen en verfijnen.
Niet omdat het moet, maar omdat hij/zij het wil.
Wij zoeken iemand die met ons wil meegroeien naar een hoger niveau. Een Michelinster is geen doel op zichzelf, maar wel een gezonde ambitie waar wij elke dag vol toewijding aan werken. U wordt een essentiële speler in dat proces, in die evolutie.
Uw rol:
Als restaurantmanager of maître bent u verantwoordelijk voor de totale gastbeleving en de operationele aansturing.
U herkent zich in het navolgende profiel.
● U leidt, coacht en ontwikkelt een ambitieus serviceteam
● U bouwt aan een servicecultuur die rust, precisie en verfijning uitstraalt
● U bewaakt en optimaliseert roosters, planning en operationele flow
● U neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de service, de omzet en de continuïteit.
● U vertaalt onze visie op gastronomie naar een elegante en moeiteloze gastbeleving
● U signaleert en voorkomt problemen voordat deze ontstaan
Belangrijk
● In principe bent u elke vrijdag- en zaterdagavond beschikbaar met uitzondering van regulier verlof
● Wij werken van woensdag t/m zaterdag (4-daagse werkweek)</br>● Het gaat om een (bijna) full time functie (32-38 uur per week).
Wie u bent:
Wat wij bieden:
Solliciteren
Restaurant Manager
Wat biedt Darwin jou?
- aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
- onderdeel van een topteam
een contract voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging of een vast contract, we willen graag dat u bij ons blijft.
een (bijna) voltijdbaan
- werk in een prachtige, inspirerende omgeving
- een salaris gebaseerd op ervaring, kennis en kunde.
cursussen om jouw kennis op het gebied van wijn verder te vergroten
- een tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10 km (enkele reis)

