Image
december 2025

Restaurant Manager

Restaurant Darwin – Heerlen – waar evolutionaire gastronomie, leiderschap en verfijning samenkomen.

Restaurant Darwin ontwikkelt zich steeds een beetje verder. Deze trend is onlangs beloond met een vermelding in de Michelin Gids. Onze filosofie van Evolutionaire Gastronomie vraagt om een vorm van gastvrijheid en service die even doordacht, precies en ambitieus is als onze keuken. Daarom zoeken wij een Restaurantmanager die niet gaat voor goed, maar voor uitzonderlijk.
Een high performer.
Een leider met visie.
Iemand die energie krijgt van het dragen van verantwoordelijkheid, van bouwen en verfijnen.
Niet omdat het moet, maar omdat hij/zij het wil.
Wij zoeken iemand die met ons wil meegroeien naar een hoger niveau. Een Michelinster is geen doel op zichzelf, maar wel een gezonde ambitie waar wij elke dag vol toewijding aan werken. U wordt een essentiële speler in dat proces, in die evolutie.

Uw rol:

Als restaurantmanager of maître bent u verantwoordelijk voor de totale gastbeleving en de operationele aansturing.

U herkent zich in het navolgende profiel. 

● U leidt, coacht en ontwikkelt een ambitieus serviceteam

● U bouwt aan een servicecultuur die rust, precisie en verfijning uitstraalt

● U bewaakt en optimaliseert roosters, planning en operationele flow

● U neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de service, de omzet en de continuïteit. 

● U vertaalt onze visie op gastronomie naar een elegante en moeiteloze gastbeleving

● U signaleert en voorkomt problemen voordat deze ontstaan

Belangrijk

● In principe bent u elke vrijdag- en zaterdagavond beschikbaar met uitzondering van regulier verlof

● Wij werken van woensdag t/m zaterdag (4-daagse werkweek)</br>

● Het gaat om een (bijna) full time functie (32-38 uur per week).

Wie u bent:

Wij nodigen alleen kandidaten uit die zich herkennen in het volgende profiel:
● minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in fine dining op 1 of 2 Michelin niveau of vergelijkbaar
● of een opleiding aan de Hogere Hotelschool of equivalent met stages op hoog niveau
● sterk in het aansturen en motiveren van teams van 5 tot 10 personen
● bewezen vaardigheid in het waarborgen van hoge gastvrijheid standaarden
● een self-starter die energie krijgt van verbeteren, oplossen en vernieuwen
● gericht op groei: van zichzelf, het team en het restaurant
● een teamplayer die begrijpt dat niemand belangrijker is dan het team
● een natuurlijke gastheer of gastvrouw met finesse, rust en oog voor detail
● kennis van wijn en non-alcoholische gastronomische concepten is een pré

Wat wij bieden:

● een rol met directe invloed op de toekomst van Darwin
● werken binnen een vooruitstrevend gastronomisch concept
● een hecht en ambitieus team dat samen naar een hoger niveau groeit
● ruimte voor initiatief, creativiteit en professionalisering
● een bovengemiddeld salaris van € 3.200 tot € 5.000 per maand, afhankelijk van ervaring, leiderschap en toegevoegde waarde
● een professionele omgeving waar topkwaliteit de norm is

Solliciteren

Bent u klaar om een leidende rol te spelen in de volgende evolutiefase van Restaurant Darwin?
Stuur uw CV en een korte motivatie naar passie@restaurantdarwin.nl, waarin u toelicht:
1. Hoe u service naar een hoger niveau tilt
2. Wat u drijft als leider
3. Hoe u zichzelf binnen Darwin ziet groeien
Alleen kandidaten die naar ons oordeel voldoen aan het hierboven geschetste profiel worden uitgenodigd voor een gesprek.
solliciteer meteen
9 juni 2024

Restaurant Manager

Do you have the same passion for gastronomy as the employees of Restaurant Darwin? Send your CV and motivation to passie{at}restaurantdarwin.nl . If we like your profile - and we naturally assume so - we would like to invite you for an introductory meeting. Who knows, you might soon become part of our passionate team, that would be fun!
9 juni 2024
Maître / Sommelier
full time

Wat biedt Darwin jou?

  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • onderdeel van een topteam
  • een contract voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging of een vast contract, we willen graag dat u bij ons blijft.

  • een (bijna)  voltijdbaan

  • werk in een prachtige, inspirerende omgeving
  • een salaris gebaseerd op ervaring, kennis en kunde.
  • cursussen om jouw kennis op het gebied van wijn verder te vergroten

  • een tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10 km (enkele reis)